Constructief

Opsluitbanden voorkomen verzakkingen en ondersteunen de bestrating deze worden gebruikt als een opsluiting van uw sierbestrating. De opsluitbanden zijn verkrijgbaar in 2 soorten beton en natuursteen tevens in diverse afmetingen en kleuren. Voor opsluitbanden worden verschillende benamingen gebruikt: stootband, kantopsluiting, stoeprand of trottoirband.

Palissadebanden hebben de dezelfde functie als opsluitbanden maar zijn staat sierlijker.

Rechthoek/ Kubusflor of ook wel bloembakken genoemd en zijn handig als originele afscheiding. Ze stapelen makkelijk en u kunt er ook nog beplanting in plaatsen.

Red sun pflanzring klein schwarz
Redsun Rechteckflor 1-1 Muschelkalk

L-elementen zijn praktisch voor een tuinafscheiding, zandbak of borderrand.

U-elementen zijn ideaal voor een tuinafscheiding of borderrand

Muurelementen en stapelblokken worden gebruikt om een mooi muurtje te maken in uw voor of achtertuin of een border gebruikt u muurelementen of stapelblokken. Stapelblokken zijn verkrijgbaar in beton en natuursteen en in diverse afmetingen. De betonblokken en natuursteenblokken zijn gemakkelijk te plaatsen met steenlijm.

Wij leveren dit gehele assortiment door heel Nederland, het gaat enkel per 20 stuks per artikel, hierbij word er transportkosten berekend en het statiegeld op de pallet. Wilt u gebruik maken van minder dan 20 stuks dan kunnen wij dit niet voor u leveren.